miercuri, 19 septembrie 2018

Spalatorie sun plaza

Având ca prioritate satisfacţia clienţilor, compania noastră efectuează servicii de calitate în spălătorii ecologice. Pagini similareSpalatorie auto PREMIUM. Cele mai bune servicii de spalatorie din Bucuresti.

Top Clean din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Noi stim cel mai bine ce inseamna ca o masina sa straluceasca pana si in cele mai ascunse colturi ale sale. Gama de servicii de spalare, curatare, întretinere si . Accesati lista de preturi aferenta serviciilor de curatatorii si spalatorii oferite de EcoClean, valabile numai pentru comenzile online in centrele din Bucuresti.

Sector București 0400- Piața Sudului; Bucharest, Romania. Era de fapt doar din cauza luminii din parcarea de la Sun plaza. Cand am iesit cu masina din parcare arata de fapt exact ca la o spalatorie . Servicii profesionale de spalatorie haine, curatatorie covoare, calcatorie si croitorie rapida in Bucuresti, Ilfov, Craiova, Brasov.


Colectare si livrare la domiciliu. Chiar langa Auchan Titan, langa Worldclass, este o spalatorie auto cu. Poți găsi TOP CLEAN - SUN PLAZA la Bucureşti, Vacaresti 39 telefon +40.


Noi, romanii, inca nu ne-am obisnuit sa ne ducem hainele la curatatorie, dar . In parcarea subterana de la Sun Plazza.

Diamond CAR SPA – Sun Plaza este cea mai mare spălătorie Diamond dintre cele trei . De spalatoria de la plaza ce parere aveti? Am vazut ca e una in parcare la Sun Plaza, stiti careva de ea, sau ma duc cobai. La ultima spalare am dat si eu ceara la spalatoria de la calea Rahovei si a iesit ok, n-au ramas nici un fel de urme.


Curatatorie si Spalatorie in Berceni, Bucuresti - TOP Clean is located at Parter Sun Plaza (Piata Sudului), Calea Vacaresti Nr. Sun Plaza, Magazin Poema, Bucuresti 04005 Romania +76339. Complex Sun Plaza Shopping Center, etaj 1), București .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare