joi, 27 septembrie 2018

Palas mall iasi evenimente

Evenimentele din acest weeken la Palas Iași. IasiFun este site-ul tau de evenimente in Iasi - concerte, muzica, teatru, film, copii,. Mall-ul e super dar parcarea lasă de dorit.

Ai ce sa vezi la palas preturi care mai de care, dar mai ales în Iași e un oraș fain . Parcul Palas, pentru organizarea evenimentelor în exterior. Pentru evenimente private, întruniri de business, conferinţe şi simpozioane, Congress Hall vă pune la dispoziţie cinci săli deosebit de . Descoperiţi noile Săli de Evenimente şi Conferinţe de la Congress Hall Palas Iaşi.

La Congress Hall Palas aveţi la dispoziţie două . Casa de Cultură a Studenților, Iasi Romania. SC Iulius Management Center SRL, Municipiul Iasi, strada Palas nr. Sambata, ianuarie 201 de la ora 12. Palas Iasi va da startul evenimentelor deosebite organizate cu ocazia . Un sejur la carnavalul de la Venetia, cadoul Palas Mall pentru indragostiti,.


Palas are o agenda cu evenimente si cadouri pentru doamne si mai . Editia a evenimentelor Business Days va avea loc in Iasi, in perioada 5-aprilie, la Congress Hall, in cadrul complexului Palas Mall. Vineri, decembrie, tradiţionalele cântece de iarnă vor răsuna în Atriumul Palas Mall, de la ora 13.

Fayette Evenimente si Educatie in parteneriat cu PALAS MALL IASI va invita la targ de bijuterii. Duminică, mai 201 de la ora 11. Atriumul Palas Mall, cei mici vor participa la o nouă ediție a evenimentului „Carnaval la Palat”, . In luna decembrie, ansamblul Palas Mall Iasi se transforma in Craciunia,.


MALL include shopping mall, shopping street, sali de Evenimente . Ghid complet al localurilor si distractiilor din Iasi, Romania: restaurante, baruri, cluburi,. Iata la ce evenimente puteti participa la Palas Mall in perioada. Concert Filarmonica Iaşi, Palas Mall – Atrium, octombrie, ora 19.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare