luni, 10 septembrie 2018

Modele de casute din carton

Va propunem modele ieftine si usor de realizat de casute pentru confectionarea unei machete. Va spun cu sinceritate ca eu nu m-as mai apuca de facut casute din carton. Vrem sa ne facem o bisericuta ( este dorinta baietilor) dupa modelul .

Asociem cutiile de carton doar cu impachetatul si depozitarea diferitelor obiecte de care nu mai avem nevoie si care iau drumul podului sau al . Poti recicla si crea daruri in acelasi timp. Articole din macheta casa din carton scrise de machetedecase. Cum sa construiesti usor din carton o casuta.

Schema de realizare a unei casute din hartie. Atenţie, în partea din stânga trebuie să laşi un . Proiectul a fost pregătit pentru tema săptămânală a năzdrăvanilor, unde veţi găsi în curând mai multe modele de căsuţe realizate de copii. Cum sa construiesti casute din hartie.


Doua modele destul de simplu de realizat.

Magazin online de machete Modele din carton la cele mai bune preturi. Machete din carton - Forum - Index. Modele fantastice si tehnologie spatiala.


Atunci cand am cautat modele pentru aceste jucarii din cutii de carton. Câteva modele de căsuţe de colorat din carton sunt disponibile şi pe piaţa românească. Eu după câteva ore de căutări pe zeci de siteuri cu . Nu uitati sa veniti mai des aici pentru a descoperi noile modele pe care le vom adauga. Pachetul pentru o căsuţă (de la numărul la numărul 3) costă de lei iar. Noi am facut o casuta din carton a iesit super, insa a masurat, . Andrei G, de ani si luni, din jud.


Concurs pentru copii de Ziua Mediului Inconjurator. Mai jos ai câtvea modele și totodată un filmuleț în care ai toate etapele . Cum se face o casuta din chibrite. Casa de carton care poate rezista 1de ani.


Pana la urma ne-am hotarat sa facem o casuta draguta si cocheta, iata poza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare