marți, 7 octombrie 2014

Unde aruncam molozul cluj

Moloz care nu este aproape niciodata aruncat acolo unde trebuie. Aceasta deoarece s-au amenajat douăzeci de puncte de colectare speciale, unde clujenii pot arunca moloz sau mobilă veche. Nu aruncati molozul pe strada si nici nu apelati la persoane neautorizate pentru colectarea acestuia. Aceasta actiune constituie contraventie si . Potrivit legii, primăriile nu au obligaţia să colecteze molozul rezultat în urma unor lucrări de construcţie sau de amenajare a locuinţelor.


Poliția Locală Florești anunță floreștenii că în perioada următoare vor avea loc acțiuni de verificare a curăţeniei. Transport Mobila Moloz Mutari Debarasari.

Servicii Auto - Transporturi Servicii de transport. Are cineva idee unde pot fi dusi sacii de moloz rezultati in urma renovarii? Pana la urma ati gasit o solutie concreta pentru aruncarea a 8-10 . Lucrarile in locuinte implica si o cantitate considerabila de deseuri, fie ca vorbim de mobila veche, moloz sau resturi de materiale de constructie . Aceasta, deoarece s-au amenajat douazeci de puncte de colectare speciale, unde clujenii pot arunca moloz sau mobila veche.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare