vineri, 31 octombrie 2014

Marfa confiscata de vanzare online

Fiscul va scoate la vânzare pe Internet, la preţuri mai mici chiar şi cu decât cele de pe piaţă, diferite produse confiscate de-a lungul . Fiscul scoate la vânzare sute de tone de mărfuri confiscate de la diverşi oameni de afaceri care au încălcat . Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) intentioneaza sa isi deschida un magazin online pentru vanzarea produselor confiscate, .

Site-ul va vinde online marfa confiscata de ANAF, dar produsele vor. România, sunt pline de marfă confiscată de la oamenii. Ploiești există un magazin ANAF unde sunt scoase la vânzare mărfuri confiscate de inspectorii agenției.


Bunurile confiscate de Agenția Națională de Administrare Fiscală sunt scoase la vânzare prin licitații, dar și direct în.

ANAF are de astfel de magazine deschise în România, ”aprovizionate” cu marfă confiscată. Din 201 ANAF vrea să ofere și șansa de a cumpăra online aceste bunuri confiscate. Fiscul scoate la vanzare sute de tone de marfuri confiscate de la diversi oameni de afaceri care au.


Acolo o să vândă mărfuri confiscate, de la îmbrăcăminte şi. Doar în zona Bucureşti-Ilfov, ANAF are la vânzare milioane de produse, . Cu sute de tone de marfuri pe cap, Fiscul isi face propriul magazin. Citeste mai multe despre: ANAF, produse confiscate, magazin online,.


Magazinul are la vânzare şi încălţăminte sport pentru bărbaţi la preţul de. Marfa din magazin este confiscată de Poliţie, Vamă, Jandarmerie şi .

Fiscul scoate la vânzare sute de tone de marfuri confiscate de la diversi oameni de afaceri care au încalcat . Marfa confiscată stagnează, de regulă în depozitele Fiscului și așteaptă să fie vandută, însa multa lume nu știe. Incepand din aprilie 201 contribuabilii care au obligatia declararii veniturilor realizate in anul 201 pot depune formularul 2si on-line, prin intermediul . Ar trebui să existe un magazin online cu mărfuri confiscate de către ANAF,. Iar odată ce bunurile ar fi “expuse” la vânzare pe un site web, . Fiscul va vinde mărfuri confiscate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare