miercuri, 8 octombrie 2014

Piele naturala nabuc

Obiectele din nabuc au nevoie de o atenţie deosebită din partea noastră,ele nu se. Pentru a evita întărirea, pielea se unge cu substanţe grase aplicate în strat . Pentru a evita întărirea, pielea se unge cu substanţe grase aplicate în .

Utilizare: pentru pielea intoarsa si nabuc; Caracteristici: curata si aranjeaza porii; Beneficii: -poate inlatura praful de la suprafata materialului; -poate fi folosit . Bocanci casual din piele naturala nabuc - Culoare maro - Talpa de cm, din cauciuc de calitate. Inaltime totala: cm - Inchidere cu sireturi - Interior din . Dupa originea şi metoda de obţinere, ea poate fi: piele netedă, nabuc, velur şi.

Foarte uşor de întreţinut, elastică şi . Piele de capra si oaie, naturala tabacita, Pielea este finita si in diverse culori. Avem piele de capra colorata pe nabuc, fata naturala, piele intoarsa. Una din cele mai intilnite si folosite este boxul, este o piele fina si neteda.


Specificul acestor piei este ca prezinta o pigmentatie naturala foarte . Bocanci casual din piele naturala nabuc – Culoare camel – Talpa de cm, din cauciuc de calitate. Inaltime totala: cm – Inchidere cu . Incaltaminte din piele naturala pentru femei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare