marți, 28 octombrie 2014

Someseanul ro locuri de munca

SC PUNTO BAGS GROUP SRL Dej angajează: – contabil(contabilitate primara),cunostinte operare PC CV-urile se pot trimite la adresa de e-mail . SC PUNTO BAGS GROUP SRL Dej angajează: – contabil(contabilitate primara),cunostinte operare PC -Assistant manager vorbitor de limba engleză avansat si . Zeci de oferte de muncă pentru personalul medical, în acest weekend la Cluj-Napoca.

Târgul de Job-uri pentru Personalul Medical ajunge sâmbătă în . Elevi și angajați ai Primăriei Dej, la muncă în folosul comunității în campania ”Împreună pentru un oraș mai curat”. Societate Comercială cu sediul în DEJ angajează: -contabil -muncitori necalificați (bărbați) -mecanici Condiții de salarizare avantajoase, . Societate de construcții cu sediul în Dej, angajează mecanici de utilaje și lucrători în construcții.

Primăria Municipiului Dej anunță mai multe concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante în cadrul unor servicii și formații ale instituției. DSC_0065-targ locuri de munca dej . Trelleborg Automotive, companie ce are deschisă o fabrică în cadrul Arc Parc… someseanul.

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Cluj în colaborare cu Primăria Municipiului Dej, organizează Bursa Locurilor de Muncă la . DSC_0080-targ locuri de munca dej - Someșeanul. Angajez vanzatoare magazin alimentar in Someseni. Locuri de munca pentru orice nivel de cariera si experienta. Dej și din zonă, dar și informații în.


LOCURI DE MUNCĂ scoase la concurs de Primăria Municipiului Dej. Germania si Italia vor realiza la Dej investitii de zeci de milioane de euro, informeaza someseanul. Serviciului de Ambulanță Cluj, citat de stiridecluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare