vineri, 9 august 2019

Otet cu bicarbonat pt mucegai

Ca sa prepari o solutie cu otet pentru inlaturarea mucegaiului, trebuie sa folosesti si apa. Specialistii sunt de parere ca solutia functioneaza cel. Produsele anti mucegai din comert contin multe substante chimice, care elibereaza in.

Se mesteca in parti egale apa oxigenata, bicarbonat de sodiu si otet. Ca să cureţi mucegaiul depus pe pereţi, faianţă etc. Alte variante: bicarbonat de sodiu, apă şi sare în părţi egale.


Aceste metode naturale de a scapa de mucegai sunt extrem de eficiente,.

Prepara o solutie de bicarbonat de sodiu si apa sau apa cu otet, . AVeti nevoie de doua linguri de bicarbonat de sodiu, suc de lamaie, 1ml apa oxigenata, 1ml apa si 1ml de otet. Noi am incercat cu o solutie de bicarbonat de sodiu si otet(la 4). Am sa incerc sa caut solutie speciala anti-mucegai. Deschide cămara cu alimente şi caută în ea: bicarbonat de sodiu, amoniac,. Pune oțet într-o sticlă cu pulverizator și stropește din abundență pata de mucegai.


Lasă-l să acționeze câteva ore și spală apoi zona cu un . Oţetul, ca şi bicarbonatul, face minuni în baie. Dacă tot foloseşti soluţia cu oţet pentru curăţat cabina de duş sau petele de calcar de pe instalaţii .

Mucegaiul din baie este inestetic și poate fi foarte periculoas pentru sănătate. Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu şi o lingură de detergent de vase. Oţet alimentar este excelent pentru îndepărtarea petelor și . Cum să faci curăţenie în bucătărie cu bicarbonat şi oţet. Cum să desfunzi ţevile cu oţet şi bicarbonat. Tot ce trebuie sa stii despre mucegaiul din casa: ce este, cum si de ce se formeaza,.


Prevenire: Amorse, varuri si tratamente anti-mucegai . Daca nu-ti place ideea de a folosi produse anti-mucegai din comert, iata. Mucegaiul va fi pastrat la distanta, daca stropirea faiantei si perdelei de. Mucegaiul este ingrozitor, dar lucrul cel mai rau este ca iti afecteaza starea de sanatate. Doar pulverizeaza suprafetele cu otet distilat alb si dupa cateva. Tag-uri: bicarbonat de sodiu, casa, extract de seminte de grapefruit, . De aceea va propunem doua modalitati simple si ieftine prin care poti scapa de mucegai:otet si bicarbonat de sodiu, pe care le-am descoperit . Iata cum puteti folosi otetul, lamaia si bicarbonatul de sodiu pentru a va.


Mucegaiul va fi pãstrat la distanþã dacã îþi faci obiceiul de a stropi. Eu folosesc mereu otetul,pt a indeparta calcarul care se depune pe robinete,cat . Sporii de mucegai sunt de foarte multa vreme unii dintre cei mai. Este dovedit ca otetul are puterea de a distruge peste din sporii de mucegai,. Acestei solutii ii poti adauga si bicarbonat de sodiu, un dezinfectant .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare