joi, 1 august 2019

Voal sifon

Voalul Sifon este o tesatura fina. Voal sifon este o tesatura fina vaporoasa si transparenta si se foloseste cu succes pentru confectionarea obiectelor vestimentare de dama de gala dar si pentru . Voal sifon, material textil fin, de o calitate buna din care se pot confectiona, articole vestimentare de dama.

Voalul este disponibil in mai multe culori. Home Magazin Products tagged “Voal sifon la metru”. Voal sifon: tesatura fina (transparenta) de matase, bumbac sau fibre sintetice, folosita pentru perdele sau pentru confectionarea unor obiecte vestimentare . Eu susţineam că e voal de mătase, ea o ţinea pe-a ei, că este un şifon.

Material voal sifon utilizat la confectionarea diverselor articole vestimentare de dama sau barbatesti. Voal sifon plisat, adecvat pentru bluze si rochii. Prin plisare, materialul textil se strange de aproximativ ori fata de lungimea initiala, lucru de care trebuie sa . Tesatura Voal Sifon - Voal sifon: tesatura fina (transparenta) de matase, bumbac sau fibre sintetice, folosita pentru perdele sau pentru confectionarea unor . Rochie mini din matase naturala si voal sifon. Umerii sunt incretiti, iar in partea din fata are decolteu in V, fiind petrecuta parte peste parte. Perdele din voal sifon uni, se gasesc intr-o gama larga de culori si modele.


Cumpara Voal sifon verde Voal in Bucuresti România — de la S. Descriere produs: rochie cu bust transparent si dantelă aplicata manual fermoar pe spate decolteu in forma de V evidenţiază.

Voal sifon este o ţesătură fină (transparentă) de mătase, bumbac sau fibre sintetice, folosită pentru perdele sau pentru confecţionarea unor obiecte vestimentare . Un voal de mireasa deosebit, realizat din sifon, cu marginea finisata, mai puțin transparent, însă aduce un aer vintage, princiar tinutei dumneavoastre. Voal Plisat Roz-Negru Voal Sifon Plisat Stoc DA Numar produs: VP_Compozitie: poliester 1 Latime: 5m Culoare: Roz-Negru Preţul nostru fără TVA:. Oferte produse si servicii: voal sifon. Descriere: Rochie voal sifon cu bretele silicon.


Model bustiera cu sustinere elastica si balene. Are fermoar metalic spate cusut la vedere. Tesatura voal sifon catifelat usor elastic. Aceste mostre sunt pentru schimbarea culorii modelului de rochie dorit. Nu se inlocuieste cu alta tesatura . Voal sifon in culori degrade tonuri corai.


VOAL MATASE NATURALA -DIVERSE CULORI. Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru voal sifon. Obtine pretul cel mai bun pentru voal sifon. Romania pentru Voal sifon Poti face o cerere de oferta pentru Voal sifon si noi vom . De obicei, materialul este confectionat din fire de matase, insa in cazul anumitor modele, cum ar fi voalul sifon, sunt folosite si fibre din bumbac sau fibre sintetice .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare