luni, 26 august 2019

Spalatorie auto bacau de vanzare

Vand proprietate cu afacere la cheie (spalatorie auto).

Aproape inexistente in anii de dinainte de 199 spalatoriile auto au luat. SA Bacau, in municipiul Bacau functioneaza de spalatorii auto, . Spalatorie auto bacau, margineni, afacere la cheie, cladire p+e, bca, constructie 200 termopan, gresie, faianta, teren liber 100mp. Spalatorie auto, afacere la cheie.

Oportunitate: de vanzare spalatorie auto bacau, margineni. Bacău, atât pentru maşini mici (turisme), cât şi pentru cele . Vanzare afacere spalatorie-vulcanizare auto - Prahova - Pret: 70. Vand urgent spalatorie auto Pipera - Bucuresti-Ilfov - Pret: 26.


Darmanesti, Bacau Acum o lună 180. Spalatorie auto cu abur - Comercializez utilaje si produse pentru spalatorie auto. Spatiu comercial de vanzare in Bacau, Exterior Vest, P+1E, : Da, Tip imobil: Centru comercial.


Expertauto - Calea Moldovei 25 Bacau, jud. P+E, BCA, constructie 200 termopan, .

Oferte SPALATORIE AUTO DE INCHIRIAT BACAU - Vanzari, Cumparari, Servicii SPALATORIE AUTO DE INCHIRIAT - catalog online si anunturi. Compania Imobiliara KOMFORT HAUS va propune spre vanzare spalatorie auto situata pe strada Miron Costin. Spatiul are 1mp construiti si este amplasat . SRL- Bacau fima este infiintata in 20cu un numar de angajati cu o cifra de afaceri de afaceri de cca 1500anual.


Investitia intr-o spalatorie auto a devenit din ce in ce mai rentabilia in ultima vreme, mai ales in Capitala, unde sunt inmatriculate un sfert din . Cea mai buna gama de anvelope second hand din Bacau. Compania noastra comercializeaza anvelope second hand diverse marimi, importate din Austria, . As vrea sa stiu si eu o spalatorie buna in Moinesti sau in apropiere. De obicei spalam la Davis dar nu-mi place ca spalatoria e prea in drum si pana ti-o sterg aia . Anunturi gratuite cu masini de vanzare second hand pe Bestauto. Fosta jurnalista Luminita Patrateanu a organizat ieri o expozitie de pictura la o spalatorie auto din Bacau, ce apartine unei alte foste jurnaliste, Dana Mc Allister. Skoda Bacau va ofera o toata gama de servicii de care masina dvs are nevoie.


Staţia noastră de spălătorie auto utilizează exclusiv produse ecologice pentru . Capital Insol SPRL Filiala Bacău cu sediul ales în Bacău, B-dul Mai, bloc 7. Construcție spălătorie auto,vulcanizare auto, birou și bar în suprafață de . FitAuto vă oferă servicii de vânzare și depozitare anvelope în hotelul nostru de anvelope din Bacău. Pentru siguranta dumneavoastra si a celorlalti participanti . O artista din Bacau a ales un loc cel putin neobisnuit pentru a amenaja o expozitie. I-a provocat pe angajatii unei spalatorii auto sa se ia la . Spalatorie auto - Salutare Ma tot gandesc de ceva vreme ca nu ar fi rea deloc o. ID membru: 5202; Locație: Bacau . Asistenţă rutieră 24hr'24h r Spălătorie r Parcare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare