luni, 26 noiembrie 2018

Tapet textil

Tapet - Lavabil - Textil - Matase SD va ofera consultanta pentru alegerea tapetului potrivit (textura, model, culoare). Tapet in Bucuresti Cluj Iasi Constanta Brasov . Tapet Clasic - Matase - Textil - Hartie Tapet Clasic de la Arte International si Omexco din materiale exclusiviste precum matase, catifea, tafta, metal, textil, hartie, .

Descopera modelele noastre de tapet textil pentru amenajarile interioare. Tapetul textil cuprinde modele clasice, florale sau geometrice care se potrivesc perfect . Casa de tapet va ofera tapet clasic, tapet modern, tapet horeca, plinte decor. Alege dintr-o varietate de modele de tapet textil cu motive florale sau modele geometrice, precum si dintr-o mare varietate de imagini realizate in interpretari .

Tapet Magazin, cel mai complet site de tapet decorativ de lux din Romania. Tapet textil de lux model flori imperiale Opium OM1102. Colectii tapet din matase si materiale textile.


Tapet textil din catifea, tafta, matase. Decoruri si modele exuberante de tapet textil. La Dedeman puteti alege oricare din cele 5produse din categoria TAPET.


Preturi pentru TAPET de la 1lei. Alege tapet din peste 20de modele tapet sirpi, textil sau de lux, tapet clasic sau modern, tapet rustic sau pt copii. Asorteaza tapetul cu celelalte decoratiuni, .

Colectiile din tapetul textil (matase, in, xorel, bumbac si fibre sintetice) aduc rafinament, stil si eleganta incaperilor, fiind si foarte placut la atingere. Colectiile de tapet textil Calcutta se disting prin rafinament, stil si eleganta. Fie ca este vorba de modele clasice sau moderne, fiecare colectie de tapet este unica . Te invitam la showroom-ul din Piata Romana, Bucuresti, pentru a alege din colectiile noastre de tapet textil. TDF va ofera tapet textil decorativ, tapetul textil de perete poate fi considerat cireasa de pe tort in domeniul amenajarilor interioare.


Pentru o eleganta si un design desavarsit alege imbracarea peretilor in tapet textil in aceeasi colectie cu draperiile. Magazinul comercializeaza o gama larga de covoare, perdele, draperii, lenjerii, mocheta, tapet si parchet, branduri in exclusivitate pentru Romania. Tapet Textil - produsele firmei Deco Tex Design Srl in ProIDEA cataformatii produse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare