vineri, 23 noiembrie 2018

Cheile zanoagei podul cu flori

Se numeşte “Vârful Zănoga Mare” sau “Podu cu Florile”. De aici se vede Lacul Bolboci, platoul Bucegilor şi cheile Zănoagei. Cheile Zănoagei, plus încă dacă voiam să ajungem și la Podul cu.

Acolo este locul unde doream sa ajungem. Este un platou excavat in muntele Podu cu Florile, pana acolo se urmeaza un . Tinta traseului a fost Podu cu Florile de pe Zanoaga, locul de unde s-a. Cabana Podu' cu Florile va ofera un sejur de neuitat, clipe de liniste in natura,.

La sfarsitul cheilor Zanoagei Mari este situat lacul Scropoasa, iar in amonte de . Câteva poze cu niște poduri din lemn și impresia că este un traseu accesibil. Coborarea cu gasca de pe Platoul Podul cu flori - Duration: 5:25. De aici se vede Lacul Bolboci (al cărui baraj s-a construit din piatra exploatată de la Podul cu Florile), platoul Bucegilor şi cheile Zănoagei.

Dupa km de la plecare ajungem in dreptul cabanei Podu cu Florile,. Muntele Zanoaga si Cheile Zanoagei, iar in . Vrei să mergi şi tu la Cheile Zănoagei, Lacul Scropoasa, Cascada izvoare . Traseul de la Barajul Bolboci şi până la Podul cu Florile are o lungime totală de circa 4. De aici se vad Lacul Bolboci, platoul Bucegilor şi cheile Zănoagei. Cabana Bolboci - Izvoare - Cheile Zanoagei - Cabana Scropoasa. Harta celor trasee: cu albastru traseul spre Podu cu florile, cu verde sunt notate Cheile Zănoagei. Notarea nu are legătură cu marcarea reală a traseelor.


Podul cu Flori - Padure Virgina - Cheile Zanoagei - Padina - Cimitirul Elefantilor - Jepii Mici. English version: Podul cu Flori, Bucegi Mountains. Santierul a durat de ani reducand Varful Zanoaga Mare la actuala inaltime de 1. Lacul Bolboci, Cheile Tatarului, Cabana . Tabara Vanatorul – Cabana Scropoasa – Cheile Zanoaga. Vf Zănoaga (Podul cu Flori îi zic ei), de unde se văd frumos toţi Bucegii, plus Leaota şi Piatra Craiului, ne-a oprit niţel în Cheile .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare