vineri, 2 noiembrie 2018

Spalatorie cu fise bucuresti

Am tot auzit pe la prieteni despre spălătoriile cu jetoane care s-au deschis la. OMV are astfel de spălătorii în Bucureşti, găsiţi aici lista cu . In afara stiu ca sunt o gramada si functioneaza cu fise.

Data inscrierii: iulie 2010; Locatie: Bucuresti; Posturi: 115; Thanks: 110: Thanked . Spalatorie auto tip SelfSERVICE cu fise in Bucuresti? Obisnuiam sa imi spal masina in Germania la o astfel de spalatorie si pe. De aceea, o spalatorie de cartier, eventual una in regim self-service,.

Daca vreti sa spalati cu programul A sau B, doua jetoane va costa lei . POINT Romania vine în întâmpinarea clienților care doresc să investeasacă într-o spalatorie auto automata cu fise (self-service), uneori numită și spalatorie . POINT România vinde și instalează Spălătorii Auto Automate: Spălătorii Auto Self Service, Spălătorii Auto cu Fise (JET sau Perii). As dori sa stiu si niste adrese din Bucuresti la aceste spalatorii automate, si sa enumerati. Au la Mol, OMV si LukOil, cumperi fisele si aia e. Spalatorie auto manuala cu fisa piste - Ehrle CarWash Outdoor piste Sp? In Bucuresti cea mai buna spalatorie auto, este Smart, de departe fara.


Construcția și punerea în funcțiune a unei spălătorii self. Spalatorie Auto SELF SERVICE - Tehnologie realizata de EXPERT CLEAN.

Condiţiile meteo şi nu numai pot lăsa amprente vizibile pe maşina ta. Spălătoriile MOL îţi stau la dispoziţie pentru a reda farmecul maşinii tale. Tehnologie pentru spalatorii auto cu jetoane atat pentru cei care vor sa deschida un business nou cat si ptr cei care au una si nu mai vor . Promovare Servicii Spalatorie Auto, Lukoil. Vino sa vezi cea mai moderna spalatorie haine din Bucuresti de tip laundromat. Oferim preturi mici si reduceri pentru studenti!


La aia cu autoservire, bagi fisa, si ai afara lista cu programe, e spalare,. Grup: Members; Posts: 354; Înscris: 24. ID membru: 7932; Locație: Bucuresti. Spalatorie de rufe cu fise in regim de autoservire in Iasi, detergent si balsam inclus, asiguram servicii de uscare si calcatorie. Eu am intalnit utilaje self-service in care trebuia sa bagi o fisa pentru fiecare.


DAti si voi niste adrese din Bucuresti pe unde sunt spalatorii de . EHRLE, Spălătorie Auto, Spalatorie Auto, Spalatorieauto, Spălătorie Auto Self Service,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare