vineri, 24 august 2018

Cinema modern suceava

Adresa: Strada Vasile Alecsandri nr. Pagina oficială a cinematografului Modern. Program cinema Modern Suceava - Joi, adresa Modern: Str.

Modern, rezervari bilete, cumpara . Program cinema Suceava, cinematografe Suceava, filme cinema Suceava, premiere cinema Suceava, pret bilete cinema Suceava - Luni. Program cinema Modern Suceava - Sâmbătă, adresa Modern: Str. Nu sunt filme programate pentru astăzi. Vizitaţi secţiunea pentru bilete pentru a consulta programul spectacolelor de mâine sau din această lună. Modernizare cinema modern suceava - Suceava.


Dupa o lunga asteptare, Centrul Cultural Bucovina a fost inaugurat si sfintit. Slujba de sfintire a fost oficiata. O comedie si un film de actiune vor putea fi vizionate in premiera la Cinema Modern Suceava, in perioada - Ianuarie, pe Ianuarie, acesta fiind inchis.


Cinematograful „Modern” a fost un cinematograf construit în anul 19în municipiul Suceava. Clădirea fostului cinematograf se află situată pe Strada Dragoș . Ediţia de Suceava” a festivalului, care va avea loc în perioada 18-noiembrie, la Cinema Modern, este organizată de RADIO AS Suceava, . Cinematograful Modern, a anunţat miercuri viceprimarul Lucian . Cinema City a anunţat că până la sfârşitul anului 20va deschide,. Cinematograful Modern din Suceava va fi inaugurat duminică, . Clubul de Studii Asiatice și Casa Româno-Chineză Suceava vă invită la. Festivalul Lampioanelor, la cinematograful ”Modern” din Suceava.


Actorul Gheorghe Visu se întâlnește cu sucevenii duminică, noiembrie, de la ora 20:3 la Cinema Modern, la proiecția specială a filmului „Câini”, în regia . Richter va ajunge și la Suceava, la Cinema Modern pe ianuarie, când vor avea loc două proiecții de gală cu participarea . Cinema Modern, la proiectia speciala a filmului Caini,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare