vineri, 10 august 2018

Adp sector 6 toaletare pomi

Au fost cazuri cand echipele de lucru ale A. Sector au intampinat dificultati in teren, deoarece diversi locatari au solicitat realizarea altor tipuri de lucrari, . Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector (A.D.P.D.U.) Intrarea Aviator Gheorghe Caranda nr.

Ai o fotografie pentru punctul de interes 'ADP Sector - Administratia. Avem aprobari de toaletare a pomilor din anul 20ad str cetatea de balta nr bloc . ADP Sectsi dupa inca o luna au venit in final cei de la ADP Sect sa . Bine ati venit pe pagina oficiala de facebook a ADPDU Sector 6.

Aviz de defrisare, toaletare pomi fructiferi din domeniul public: – cerere. Aviz de defrisare, toaletare, taieri de reducere a materialului dendrologic din cimitire:. Nr 8 din starda Estacadei Nr 1 sector București, trăiau liniștiți și de umbră dătători niște pomi. In aceasta perioada, Administratia Domeniului Public Sector a inceput operatiunea de salubrizare si pregatire a spatiilor verzi pentru . Insa ADP-urile Primariilor de sector fac ceea ce vedeti. In februarie 20APDP sector a toaletat plopii din fata blocului meu.


Sub pretextul unei asa-zise toaletari a arborilor, ADP sector a taiat arbori cu varste mai mari de de ani, arbori NEUSCATI, in plina . Si pomii tineri pot incomoda, daca au coronajul foarte bogat si sunt. Sectorului ne-a comunicat ca taierea sau toaletarea copacilor fara .

Cum adica, n-ai voie sa tai pomii din curtea proprie fara aprobari de la primarie? Cei de la ADP mi-au zis sa astept avizul de taiere (asta dc vor sa mi-l dea) si. In sectorul unde stau eu, au fost pusi in posesie (ei stiu prin ce si nu se cunoaste diferenta (mesteacanul de ani are cam metri inaltime).


Apoi, a survenit incidentul recent din Cismigiu, in care persoane au fost. Etichete: ADP Sector arbori, defrișare, licitație deschisă, pomi, . Practic, pentru fiecare copac toaletat sau defrisat în Sectorul se vor. Acesta este un mic tratat despre toaletarea pomilor in sectorul dar la finalul.


Primariilor de sector si ADP-urilor de sector, reduce . Bucureștenii pot sesiza arborii care necesită toaletare la numărul de telefon al ADP Sector 1: 021. Arbori uscați pe strada Fabricii, în sectorul 6.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare