miercuri, 15 august 2018

Rejansa transparenta

SERVICII CUSUT PERDELE, oferte si promotii la DEPASCANI, calitate garantata la preturi accesibile TIP REJANSA - REJANSA TRANSPARENTA CM. Rejansa (Bandă de încrețire) transparentă de mm pentru încrețire uniformă. Prețul afișat este valabil pentru livrările în România.

Rejansa transparenta fagure cm.

Modele de rejansa pentru perdele si draperii. Rejansa pliuri – de cm latime, pliurile sunt cusute manuale. Rejansa transparenta ingusta - Rejansa pentru perdele cu fire.


Rejansele pentru perdele se vinde la rola de metri. Pentru perdele subtiri este preferabil sa alegi o rejansa complet transparenta. Rejansa fagure transparenta se aplica perdelelor, pentru a le increti mai tare.


Rejansa fagure se achizitioneaza la metrul liniar, pretul afisat fiind . Rejansa fagure transparenta se aplica perdelelor, pentru a le increti mai tare, pentru a le da o forma mai frumoasa si pentru un aspect estetic general mai placut . Rejansa universala mm alb 2la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Perdele si draperii metraj. Rejansa transparenta lata, Voluntari, Rejansa transparenta cu fire. Daca alegeti rejansa transparenta, veti beneficia de o serie de avantaje, cum ar fi faptul ca poate fi folosita atat pentru perdele, cat si pentru . IMG_08IMG_08IMG_08IMG_0894.


Bandă de încrețire pliu cu pliu transparentă. Rejansă de înrețire din pânză pentru pliuri în V. Carlig plastic pentru rejansa, Romb cm Alba, Fagure cm Alba, Sus - jos cm. Creion cm Alba, Creion cm Transparenta, Creion cm Transparenta . Rejansa - Accesorii perdele - Rejansa pentru inele tip capsă; Rejansa transparentă tip smoc; Rejansa transparentă cu cute; Rejansa transparentă cu trei cute; . Realizam orice tip de cusaturi – rejansa cret, paralel – transparenta si mata, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare