luni, 6 august 2018

Ph metru

Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Alege din oferte pentru ph metru. Ph metru - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Compara preturile la Ph Metru, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Aparatul masoara alcalinitatea sau aciditatea lichidelor pe o scara ph de la la 14. Aparat pH metru determinarea valoarea ph-ului, pHmetru portabil masurare concentratie alcalinitate aciditate, laborator analiza productie alimentara . Cod EAN: 401613852323 Rohs ready: U.

H, Domeniu masurare valoare pH: la 14 . H-metru pentru măsurarea valorilor de pH direct în sol. HI 991a fost proiectat pentru măsurare uşoară şi rapidă a pH-ului direct în sol. H-Metre măsurare pH, instrument ph-metru portabil digital, laborator de teren sonde senzori pH cu cpmpensare termica pentru procese in-line on-line, pret . Aparat digital pentru masurarea aciditatii la lichide pH metru precum si masurarea ORP(mV).


PH metru - instrument care masoara aciditatea sau alcalinitatea unei solutii apoase. Valoarea pH este cuprinsa intre si 1 aceasta din urma fiind bazicitatea . Ph metru de la importatori, distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo.

Tester pH metru digital util pentru măsurarea pH-ului anumitor soluții. Un pH-metru fiabil şi precis pentru utilizare în şcoli, laboratoare,. H-metru digital; Electrod pentru măsurare interschimbabil; Manual de . H metru portabil HI91cu afisaj LCD de mari dimensiuni CODUL : HI91PRODUCĂTOR : HANNA INSTRUMENTS pretul include TVA. Cumpara pH metru electronic, aparat de masura nivel pH online de la eMAG la pret avantajos.


H-metru de laborator cu microprocesor. Afișează pH, mV și °C;; Măsoară 0. Viziteaza pagina pentru mai multe informatii despre pH Metru BlueLab, pH pen! Viziteaza-ne si creste impreuna cu Growin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare