vineri, 7 decembrie 2018

Coafat cu difuzorul

Si eu am parul ondulat si singura modalitate de a-mi aranja parul intr-un timp scurt este sa-l usuc cu difuzorul, apoi sa dau cu fixativ si sa asez . Tehnici de coafat pentru bucle superbe. Bucle naturale cu foehn cu difuzor.

Această variantă de ondulare este indicată . Tehnici de coafat – Uscarea parului cu peria de volum. Coafat bucle cu difuzorul, păr ondulat, păr creț: coafatul cu difuzorul acoperă acele coafuri ce vor fi finalizate în bucle lejere, păr ondulat sau . Coafura de mireasa - coc, impletitura si breton ondulat cu Oksana - Duration: 1:22.

Fa-ti sedinta de coafat mai placuta cu un uscator de par usor si practic! Coafat cu difuzorul la numai lei Www. Click here to view the full size photo - KB. Folosind difuzorul puteţi da volum părului şi puteţi defini părul creţ.


Daca ai un uscator de par cu difuzor vei obtine rezultate si mai.

Cei doi ne arata cum poti sa obtii o super coafura pentru parul cret. Vei începe uscarea părului de la rădăcini, prin mişcări circulare, ţinând difuzorul aproape de scalp. Când părul este în totalitate uscat, suflă . Alizone Beauty Spa centru infrumusetare dotat la cele mai inalte standarde va asteapta cu . Coafat Modern (spuma, fixativ, ceara) - LEI. Coafat Bigudiuri (spuma, fixativ, ceara) - LEI. Coafat cu Difuzorul (spuma, fixativ) - 20 . In schimb, un uscator cu difuzor face contrariul, ajuta buclele sa prinda contur.


Acum nu imi ia mai mult de minute sa obtin coafura dorita! COAFAT CU DIFUZORUL PAR LUNG (MAN, PRODUSE) – RON COAFAT CU DIFUZORUL PAR F LUNG (MAN, PRODUSE) – RON. Daca totusi vrei sa iti usuci parul cu difuzorul, incearca unul cu difuzor.


Pe final, o coafura funky atat pentru cele cu parul cret natural, cat si . Daca in anii anteriori principala tendinta in ceea ce priveste coafura avea in vedere. Ataseaza uscatorului un difuzor de volum si usuca fiecare suvita in parte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare