marți, 11 decembrie 2018

Deszapezire baia mare 2016

Baia Mare nu are contract de deszăpezire, iar tot ce au reușit în ultima. RISCANT - Baia Mare nu are operator pentru deszapezire. Autoritatile, intre optimism, solutii de criza si frica-n san.

Ce variante are administratia - 25. Noi masuri pentru deszapezirea municipiului Baia Mare - 09. Iarna 20- 20pare a fi una dintre cele mai complicate din ultimii ani.


Baia Mare un oraș ”horror”, cucerit de zăpadă.

Cătălin Cherecheș: ”de opt luni nu au încheiat un contract de deszăpezire”. Ce plan are Primaria Baia Mare cu privire la deszapezirea din aceasta iarna. Baia Mare nu are inca un operator pentru deszapezire.


Municipiul Baia Mare a încheiat un. Municipiul Baia Mare de la sfârşitul lunii iunie 20şi . Sa va mai aud in Cluj-Napoca ca va plangeti de drumuri. Praguri de gheata in intersectii, treceri de.


Fără operator pentru deszăpezire, în Baia Mare. O zi și o noapte de ninsoare - a fost prea mult pentru utilajele de deszăpezire din Baia Mare.

Străzile au fost acoperite cu un strat gros de . Primăria Baia Mare are un contract de deszăpezire, însă, societatea nu a. SC Nord-Vest Infrastructură și Servicii SRL . Potrivit surselor noastre, contractul pentru deszăpezire a expirat în data de aprilie 201 zi în care primarul Cătălin Cherecheş a fost în funcţie. Baia Mare are in sfarsit o firma care se ocupa de deszapezirea strazilor municipiului. Cel putin pentru perioada imediat urmatoare. BAIA MARE NU ARE CONTRACT PENTRU DESZĂPEZIRE.


NU ARE CONTRACT PENTRU DESZĂPEZIRE. Deszăpezire cu două utilaje stricate la Baia Mare. TIR-uri blocate în Pasul Gutâi, trafic îngreunat pe DNB (VIDEO).


Dată : January 0 20-; Oră : 12:- 00:00. Instituţia Prefectului-Judeţul Maramureş, a avut loc . Situatie incredibila in Baia Mare, unde nu a fost facuta deszapezirea. Poliția Rutieră a municipiului Baia Mare încearcă să fluidizeze traficul pe cele.


Astfel, Primăria Baia Mare a intrat în sezonul de iarnă fără contracte de deszăpezire cu firme specializate. Municipiul Baia Mare nu are încă un operator de deszăpezire care să fi fost desemnat în urma unei licitații, autoritatea locală fiind nevoită să .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare