luni, 31 decembrie 2018

Bar de inchiriat bucuresti

Spatiu 2mp, Bar-Club si Restaurant complet utilat. Imobiliare Birouri - Spatii comerciale. Inchiriere Restaurant în Bucuresti OLX.

Peste 7de spatii comerciale de inchiriat in Bucuresti, actualizate, bine prezentate si cu informatii reale. Gaseste spatiul potrivit pentru afacerea ta, doar pe . Inchirieri spatii comerciale Bucuresti zona Centrul Istoric. Anunturi cu spatii comerciale de inchiriat, actualizate, bine prezentate si cu informatii reale. Ultimele anunturi cu inchirieri restaurante, pub-uri, baruri, zona Centrul istoric - spatii comerciale Bucuresti publicate online.


Inchirieri restaurante Bucuresti; de inchiriat si de vanzare restaurante in Bucuresti. Vezi cele mai noi anunturi de inchirieri spatii comerciale. Avem anunţuri de proprietăți de închirieri în București cu prețuri începând de la 6€.

Proprietăți cu fotografii pentru căutarea închirieri spatiu pretabil bar . Vand Bistro fast food - Bucuresti-Ilfov - Pret: 22. Inchiriere Spatiu Comercial Duplex open-space in cartierul Herastrau! Spatiul Comercial cu o suprafata utila de 1mp plus terasa mp, situat in Cartierul . Oferta completa de Spatii comerciale de inchiriat Bucuresti in orice zona.


Gaseste oferte de inchirieri spatii comerciale in toate zonele din Bucuresti. Inchirieri Spatii Comerciale in Bucuresti din CENTRUL VECHI. Imobil total reconditionat, locuri parcare, pretabil bar, restaurant, cafenea, birou, cabinet . Inchirieri Spatii Comerciale in Bucuresti. Imobil total reconditionat, locuri parcare, pretabil bar, restaurant, cafenea, birou, cabinet medical, centru de studii . Inchiriaza un Bar mobil pentru orice petrecere privata, nunta sau aniversare la 0734630969. Te-ai gandit sa ai propriul tau restaurant, poate o cafenea sau de ce nu, un club?


Inchiriere bar complet utilat si mobilat, zona Titan, cu toate facilitatile disponibile apa, gaze si respectiv curent. Spatiul in cauza este situat intr-o zona cu blocuri . Inchirieri Spatii comerciale Bucuresti oferte de inchirieri spatii comerciale in bucuresti agentia imobiliara GALAXY IMOB.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare