joi, 7 martie 2019

Regulamentul serviciului de alimentare cu apa si canalizare

Prezentul regulament stabileşte cadrul juridic unitar privind funcţionarea . Prezentul regulament elaborat in conformitate cu . Prezentul regulament al serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare este elaborat în conformitate cu prevederile Legii nr. Prevederile acestui regulament se aplica serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare din ariile administrativ-teritoriale ale localitatilor membre ADI . Regulamentului-cadru al serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare. REGULAMENTULUI CONSOLIDAT SI ARMONIZAT AL SERVICIULUI DE ALIMENTARE CU APA SI DE CANALIZARE PENTRU INTREAGA ARIE A DELEGARII.


Partile componente ale unui bransament se precizeaza in regulamentul-cadru al serviciului de alimentare cu apa si de canalizare. Regulamentul serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare al . Regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciilor publice de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare, consolidat şi armonizat în judeţul Maramureş . Regulamentul de organizare şi funcţionare a serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare din municipiul Chişinău. Regulamentul Serviciilor de Alimentare cu Apă şi de Canalizare asigurate de S. Regulamentului-cadru al serviciului de alimentare cu apa şi de canalizare. EMITENT:AUTORITATEA NATIONALA DE . Prezentul regulament-cadru stabileste cadrul juridic unitar privind organizarea si. Regulamentul serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare.


Descărcați Hotărârea privind aprobarea unor modificări la Regulamentul serviciului de alimentare cu apă și canalizare din județul Bistrița-Năsăud. Ordinul ANRSC pentru aprobarea Regulamentului Cadru al serviciului de alimentare cu apa si de canalizare; Ordinul nr. Regulamentul cu privire la indicatorii de calitate a serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare; h) elaborează şi aprobă . Noul Regulament al serviciului de alimentare cu apa si de canalizare propriu CASSA aparut in data de Septembrie 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare