marți, 26 martie 2019

Las fierbinti

Site-ul oficial al televiziunii ProTV. Seriale, filme, emisiuni si vedete, la cele mai importante stiri din Romania si intreaga lume se gasesc pe protv. Acum zile - Intra aici pe site la data de Martie 201 pentru a urmari online integral, serialul Las Fierbinti sezonul episodul gratuit.

Acum zile - CLICK AICI pentru a urmari in H serialul romanesc Las Fierbinti sezonul episodul difuzat pe Martie 20la Pro Tv. Las Fierbinti” promite si mai multa comedie, un umor si mai savuros si garanteaza o serie de alte nume mari din filmul si teatrul romanesc. Tara o arde pe comedie in fiecare joi seara de la 20:3 pe ProTV.


Martie 20Las Fierbinti Sezonul episodul FIFI, dracul și Tatiana (2) Abonati-va daca va place.

Bat clopote de nuntă în Las Fierbinţi! După despărţirea de DJ Harra, ”Prostul satului” s-a aşezat la casa lui cu o bunăciune. Tara o arde pe comedie in fiecare joi seara pe Las Fierbinti de la 20:3 pe ProTV.


Bobonete tine de la ani cu Craiova si ii face actori in Las Fierbinti pe olteni, daca iau titlul. Il vad pe Ivan stand la carciuma, in locul lui Bobita, dar nu mult, .

Las Fierbinți este un serial de comedie românesc care a debutat pe Pro TV la data de martie 2012. Cu accentul pus pe situații comune, cu replici autentice . Noul sezon „Las Fierbinţi“ a debutat pe primul loc în audienţe, dar „Atletico Textila“ şi „Jocuri de celebritate“ nu au continuat să ţină telespectatorii în faţa micului . Las Fierbinţi“ revine la Pro TV, din februarie, cu sezonul 11. Mai mult, comedia va fi difuzată de două ori pe . Distributie Mihai Bobonete, Gheorghe Ifrim, Anca Dumitra, Constantin Dita, Dita Costi, Puiu Mircea Lascus.


Regizat de Dragoș Buliga, Constantin . Las Fierbinti sezonul episodul online. Stiri despre Las Fierbinti in siteul stirileprotv. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje.


Andrei Pleşu scrie în ultimul număr din „Dilema Veche”: „De cîte ori pot, mă uit la Las Fierbinți și regret cînd agenda cîte unei seri mă împiedică s-o fac. Gianina din “Las Fierbinţi” este genul care crede că orice zboară se mănâncă şi tocmai din acest motiv e “prada” preferată a bărbaţilor. Actorul Costi Dita, cel care il interpreteaza pe Giani in serialul Las Fierbinti a povestit la AlarmaProFM despre un accident pe care l-a avut la filmarile pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare