miercuri, 27 martie 2019

Bicarbonat de sodiu pentru par

Datorită proprietăților sale unice de curățare, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit ocazional pentru spălarea părului și eliminarea . Află ce efecte are bicarbonatul de sodiu pentru păr și piele şi cum îl poţi întrebuinţa astfel încât să beneficiezi de toate proprietăţile lui. Vrei ca părul tău să-şi recapete strălucirea și să crească mai repede?

Bicarbonatul de sodiu este secretul. De-a lungul timpului, ai incercat tot felul de branduri de sampon, de la cele mai scumpe pana la cele mai ieftine, dar nimic nu ti-a facut parul sa .

Iata un truc simplu cu ajutorul caruia poti rezolva usor aceste probleme. Tot ce trebuie sa faci este sa te speli cu bicarbonat de sodiu. Tratamentul cu bicarbonat de sodiu pentru par este extrem de simplu si la indemana. Adaugi o lingurita de bicarbonat de sodiu in cantitatea de . Vrei ca părul tău să-şi recapete strălucirea şi să crească mai repede? Bicarbonatul de sodiu este nelipsit din bucătărie, la fel ca sarea şi piperul.


Una din aceste metode este pentru refacerea părului! Astfel părul poate fi curăţit de toate resturile de şampon şi poate căpăta o strălucire frumoasă naturală .

Dar, nu foarte multe persoane știu că menținerea unui fir de păr mătăsos și sănătos. In cele ce urmeaza veti invata cum sa va preparati samponul in casa fara a fi nevoiti sa cheltuiti bani in plus. Rezultatele si impactul samponului facut in casa . Pui linguri de bicarbonat de sodiu în 3-linguri de apă. Amesteci bine bine şi pui pe părul puţin ume insistând la rădăcini.


Bicarbonatul de sodiu este un compus chimic sub forma unei pudre. Bicarbonatul de sodiu este mult mai ieftin decat produsele de infrumusetare si iti ajuta corpul in moduri in care nu te-ai fi gandit. La patru zile după începerea experimentului, părul ei s-a umplut de grăsime, dar a găsit soluţii de neînlocuit în bicarbonatul de sodiu şi în oţetul . Bicarbonatul de sodiu este o pulbere fină care deține numeroase.


O frecventa prea mare de utilizare poate irita pielea, parul, sau gingiile. Aceste cantitati sunt pentru parul lung. Daca aveti parul scurt sau mediu, folositi lingurita de bicarbonat de sodiu si otet intr-o cana cu apa. Metoda no-poo care presupune spălarea părului fără şampon este mai.


Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu o ceaşcă de apă. Sunt persoane care nici nu concep să-şi mai spele părul cu şampon. Apă caldă, bicarbonat de sodiu şi oţet din cidru de mere Foarte mulţi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare