marți, 30 octombrie 2018

Reglaj injector pompe duze

Mounting Unit injector Aus-und Einbau PUMPE DUSE 2. TDI AWX AVB AVF BGW - Duration: 3. Reglam, calibram, testam, inlocuim injectoarele pompe duze de la automobilele grupului vag vw, audi skoda si seat, stabilim cauzele pentru care aceste . Eu cred ca duzele injectoarelor ar putea fi infundate desi parerile aici . Unitatea Pompa - Injector (UIS - Unit Injector System) este un sistem utilizat la injectia directa diesel, tehnologie cunoscuta si sub denumirea de sistem pompe – diuze. Supapa de reglare a presiunii pe linia retur;. Injectoare PD (Pumpe Duse) - motor 1. TDI - compatibilitate - inlocuire si.


Si inca ceva toate procedurile mai sus mentionate (reglaje, etc.) nu se . Sistemele de injecție cu pompă injector combină pompa de înaltă presiune și injectorul în aceeași unitate. Fiecare cilindru al motorului este prevăzut cu căte . Reglaj injector pompe duze,referat Sistemul de alimentare cu injector pompa,Injectorul,Pompe de injectie,Pompa de injectie in linie,Motorul Diesel,Pompa de . Injectoarele se impart in doua mari clase: injectoare deschise si injectoare inchise. Prin actionarea surubului de reglare cu o rotatie completa, presiunea de. In cazul pompelor de injectie noi sau putin uzate, injectoarele se regleaza la . Eu am valori foarte diferite pe injectoare, adica doua sa zic ca tind spre 0. Reglajul avansului static (pentru ca practic asta este) din suruburile axului. Daca tdi-ul tau are motor cu pompa-injector (in nr. de 4) atunci.


Motor 9l TDI cu sistem de injectie injector-pompa. Verificare, reparare si reglare unitate pompa si unitate injector. Reparatii Injectoare Pompa Duza 1. TDI ( Audi, Passat, VW, Seat, Skoda Fabia,VW Golf,etc).


Trimitem si prin curier rapid in toata tara ! Oferte pentru injectoare pompe duze la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără injectoare pompe duze de la unul din magazinele noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare