joi, 11 octombrie 2018

Chirii cluj persoane fizice

Persoana fizică închiriez o cameră în casa particulă ultracentral, curte, garaj, acces . Cel mai agregator de anunțuri de chirie din Cluj-Napoca. Inchiriere garsoniere in Cluj, direct de la proprietari, oferte cu poze si preturi la zi.

Peste 1de apartamente de inchiriat cu camere in Cluj-Napoca, nr. Gaseste apartamentul dorit doar pe . Peste de garsoniere de inchiriat in Cluj-Napoca, nr. Gaseste garsoniera dorita doar pe Imobiliare.

Dau in chirie apartament camere + loc de parcare acoperit. Apartamente - Garsoniere de inchiriat camere. Pf dau in chirie garsoniera confort in cart.


Anunturi Pe Net : Anunturi Inchirieri Imobiliare Cluj - Publica rapid aici anuntul tau.

Casa camere de vanzare in Cluj Napoca, zona Gruia ID 3603. ID: 36- Axa Imobiliare, agentie imobiliara din. Anunturi Imobiliare din Cluj, Oferte Imobiliare.


Apartament Închiriere: Dau in chirie ap. Folosește apoi informațiile publicate pe site și contactează persoana care oferă spre închiriere garsoniera selectată, fie la telefon, fie prin mesajele puse la . Anunturi cu apartamente de inchiriat in Cluj. Persoana fizica vand urgent garsoniera in cluj-napoca, b-dul muncii nr. Marasti In Cluj-Napoca Apartament Camere De Inchiriat. Apartamente camere de inchiriat in Cluj.


Programul „Prima Casa”, are ca obiect facilitarea accesului persoanelor fizice la achizitia sau construirea unei . Poză Inchiriez ap cu camere in Floresti, Cluj. Persoana fizica Dau in chirie apartament camera floresti mp str gheorge doja foarte aproape de staia de . Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca persoane fizice prin agentia imobiliara Blitz Imobiliare. Oferte de vanzari apartamente Cluj persoane fizice cu  . Cluj-Napoca a devenit, în luna august 201 cel mai scump oraş din. Garsonierele sunt închiriate de persoană fizică, au mp + balcon şi se .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare