marți, 23 octombrie 2018

Concurs posturi vacante cluj

Locuri de muncă în Cluj în administrație (autorități și instituții publice). Job-uri de director, consilier, inspector, auditor, referent.

Locuri de Munca Vacante; Cursuri Formare Profesionala. Criterii de filtrare avansate click to expand contents. Se fac angajări prin concurs la primării, la universități, la spitale sau la alte servicii publice.

UBB Cluj face angajări pentru posturi vacante. Rezultatul final la concursul organizat pentru ocuparea unor functii contractuale de referent, treapta profesionala IA (posturi), vacante la Serviciul de Evidenta . Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată posturilor contractuale de execuție, . Anunt si Tabel privind rezultatul final al concursului - ajutor șef post la Postul de. Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Cluj.


Eficacitate şi accesibilitate pentru sănătate! Posturi vacante, concursuri si examene. CJ Cluj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe . Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca concursuri pentru următoarele posturi vacante: 1.

Serviciul Spaţiul Privat Virtual este disponibil şi pentru persoanele fizice administrate de DGRFP Cluj: Bihor, Bistriţa-Năsău Cluj, Maramureş, Satu-Mare, Sălaj. Posturi disponibile la Aeroportul International Avram Iancu Cluj. ANUNT- CONCURS DE RECRUTARE - in 22.


ANUNT - Concurs de recrutare- in data de 25. Denumirea postului, Anunţul de concurs, Tematica şi bibliografia, Rezultate. Comisia de concurs constituită în baza Deciziei nr. Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca, organizează concurs de recrutare pe. Creste numarul de posturi vacante la Cluj.


Doua posturi de director si mai multe pozitii de inspector sunt scoase la concurs in perioada urmatoare. Anunt anulare concurs pentru postul de Administrator patrimoniu (contracte cu mediul economic) studii superioare din cadrul Centrului pentru . REZULTATE FINALE concurs posturi didactice pe perioada nedeterminata. Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca”, . Posturi vacante 06-03-2017_Anunt cu rezultate interviu asistent medical.


LISTA POSTURILOR SCOASE LA CONCURS PENTRU. Gheorghe Dima din Cluj-Napoca anunță scoaterea la concurs -examen a posturi vacante de:.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare