joi, 4 august 2016

Sticle 250 ml

Sticla de 2ml Stof este perfecta pentru imbuteliarea diferitelor bauturi alcoolice la nivel industrial sau casnic. Sticla poate fi decorata cu o eticheta . Sticla 2ml Cognac este foarte utila pentru marturiile de nunta si nu numai: in aceasta sticla de 2ml puteti servi tuica sau orice alta bautura invitatilor.

Sticla marturii nunta 2ml; Sticla 2ml Cognac; Capac aluminiu auriu prefiletat D. Pentru alte tipuri de etichete va rugam vizitati rubrica Etichete Sticla. Un model de sticla de nunta cu o forma deosebita, potrivita atat pentru marturii. Sticla 2ml Stof pentru marturii de nunta si servirea oricarui tip de bautura.

Furnizor de ambalaje: borcane, capace, sticle, damigene. Sticla 2ml Cognac cu dop pluta este foarte utila pentru marturiile de nunta si nu numai: in aceasta sticla de 2ml puteti servi tuica sau orice alta bautura . Sticla de 2ml Stof are o forma deosebita si eleganta, potrivita atat pentru cadourile de marturii de nunta, cat si pentru a servi in ea tuica sau orice alta . Sticla de 2ml Ikona K are o forma deosebita si eleganta, potrivita atat pentru cadourile de marturii de nunta, cat si pentru a servi in ea tuica sau orice alta .

Sticla de 2ml Ikona K poate fi utilizata la imbutelierea, pastrarea si servirea diverselor sortimente de bauturi alcoolice ca tuica, cognac, liquor. Alege din oferte pentru sticle 2ml. Sticle 2ml - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Sticla marca Westmark, capacitate 2ml, fabricata din sticla, prevazuta cu capac cu filet. Sticla Transparenta tip BD TS 7ML. Butelii din sticla - 2ML Nu exista produse in cadrul acestei categorii. Sticla de 2ml are o forma deosebita, atractiva si este potrivita pentru a fi folosita ca marturii de nunta, dar si pentru imbutelierea si pastrarea bauturilor in . Sticla 2ml Ikona K cu forma speciala de butoias este potrivita pentru marturii nunta sau pentru servirea diferitelor bauturi: tuica, visinata etc.


Sticle Weck de 2ml, cu capac si garnitura, ideale pentru conservarea sucurilor de fructe, conservelor de sosuri gatite, de tomate, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare