joi, 13 iunie 2019

Reparatii zgarieturi adanci vopsea auto

Pagini similareDetaliere tipuri de zgarieturi auto: zgarieturi superficiale si zgarieturi adanci. Zgarietura de cheie si remedierea prin aplicarea de vopsea la culoare si polish . Turtle-Wax-Kit-Creion-Corector-Zgarieturi-Auto-Retus-Vopsea-d545.

Cum sa scoti zgarieturi adanci cu superglue. Kit pentru reparatie zgarieturi Turtle Wax 240ml la eMAG, pret avantajos. Auto, Moto RCA; Intretinere Cosmetica auto; Intretinere Cosmetica auto.


Daca pe masina sunt urme de vopsea, alta decat cea a masinii, foloseste o carpa.

Scris de P O L I S H AUTO pe 24-07-2000:50. Mergi la o spalatorie auto mai de clasa si rezolva acolo problema cu o suma mult. Zgarietura adanca pragpostăriDec 2013Zgarieturi adanci si superficiale Ford FusionpostăriIul 2012Mai multe rezultate de la forum.


Pagini similaremai 201postări - ‎autoriCe se simte cu unghia nu se repara prin lustruire abraziva, mai ales daca zgrietura e mai adanca decat stratul de lac, de vopsea, nu ma vorbim . Creion corector zgarieturi vopsea lac. Ai prea multe urme si zgarieturi pe masina ? Nu mai arunca mii de lei pe reparatii, doar pentru cateva imperfectiuni. Reparare zgarietura si vopsea sarita de la pietre.


Pe o portiune foarte mica s-a dus si vopseaua, in rest cred ca e dus.

Zgarieturi adanci (vopseaua este afectata dar nu s-a ajuns la tabla) . Am o zgarietura adanca de cheie pe partea stanga. Exista kit-uri de reparatie originale bmw la culoare, care contin pe langa vopseaua . Precum am zis, zgarieturile sunt destul de adanci. Am vazut la un magazin de piese auto sticlute mici de vopsea cu.


Da asa am spus, ca recomand ca reparatiile sa se faca intr-un atelier specializat numai pe vopsire, . Daca e zgarietura adanca,va trebui chituit,daca e zgarietura mica merge facuta cu. In functie de preferinta,alegi vopsea de plastic cu lac in ea sau mata,pentru . Stilou Clear Coat usor de folosit pentru repararea usoara a ciupiturilor de vopsea sau a zgarieturilor adanci. Produsul prezinta pe ambalaj toate avertizarile . Discutie despre Zgarietura cheie capota din sectiunea Astra J. Nu merge cu polish, e clar adanca pana la grund dar nu pana la tabla, cum se observa si in poze. Insa zgarieturile erau multe si scurte, nu lungi ca la tine.


VA ROG SA IMI DATI NISTE SFATURI CUM SEPOATE DE REPARAT ACESTE ZGARIETURI ADANCI. Automarket te învaţă cum să îţi protejezi vopseaua în paşi simpli. Stiri Sfaturi si idei auto UTILE: sfaturi pentru protejarea vopselei.


Aceeaşi tehnică poate fi folosită şi pentru zgârieturile lungi, dar care nu sunt adânci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare