vineri, 21 iunie 2019

Franciza dex

Definiții, conjugări, declinări, paradigme pentru franciza din dicționarele: Ortografic, DN, MDN '0 Șăineanu, ed. Definiții, conjugări, declinări, paradigme pentru franciză din dicționarele: DEX '0 DOOM DE. CONTRACT DE FRANCIZĂ, definitie - contract prin care o persoană, denumită francizor, acordă unei alte persoane, denumite beneficiar, dreptul de a exploata .

Franciza este operațiunea care îmbracă forma unui contract prin care o persoană numită francizor îi acordă unei alte persoane, numită beneficiar sau francizat, . Definitie franciza - afla ce inseamna franciza si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. Definitie dictionar roman Web DEX online pentru franciza - francizá vb. Definitie dictionar roman Web DEX online pentru franşiză - FRANȘÍZĂ s.

Parte exceptată dintr-un total, exprimată în. Sinonime: degrevare, descărcare de sarcină, dispensă, exempțiune, exonerație, franchiză, franciză, imunitate, privilegiu. Franciza este o strategie de dezvoltare a unei afaceri. Este o formă de comerţ care pune în legătură un francizor – proprietar al unei mărci şi . Dreptul acordat de o întreprindere cu renume altei întreprinderi prin care aceasta din urmă poate să exploateze drepturile de . Franciza si fransiza, folosite adeseori gresit, sunt doua notiuni juridice extrem de diferite. Franciza este un tip de contract nenumit, adica fara o . Cuvantul franciza explicat in DEX.


Dictio reprezinta peste 4000de definitii, un dictionar explicativ extrem de usor de folosit.

Oameni buni, vă rog frumos să nu mai spuneţi franşiză! Luaţi în braţe franciza şi folosiţi-o cu încredere:. Definitia cuvantului: franciză, dictionar, dex roman online, ce inseamna? FRANCIZA – MODALITATE ALTERNATIVA DE A INTREPRINDE.


Inainte de a se lansa intr-un proiect de franciza, este bine ca . Definiții pentru franciza din dicționarele: DN. Definiții pentru franciza din dicționarele: MDN. Vocabular pentru romana si engleza. Definitii dictionar, explicatii, linkuri pentru franciza.


Cei care contractează o franciză trebuie să respecte condiţiile de calitate. Potrivit DEX-ului, cuvântul „franciză“ provine din limba franceză . Asigurare Full Casco fara fransiza; Fransiza fixa; Fransiza ca procent din suma asigurata; Fransiza ca procent din valoarea fiecarei daune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare