vineri, 8 februarie 2019

Primaria sector 4 reabilitare termica

Adresa: Bulevardul George Cosbuc, nr. Bucuresti, Sector 04053 Romania. Privind aprobarea programului multianual de reabilitarea termică a blocurilor.

Având în vedere Expunerea de motive a Primarului Sectorului al Municipiului. Reabilitare Termica – Solicitare de inscriere in programul local, Descarca. Reabilitare Termica – Anexa – Hotararea adunarii generale a proprietarilor . Lista Blocuri Reabilitare Termica Sector in programul 2016-2017.

Lucrările de reabilitare termică s-au oprit temporar în Sectorul 4. Decizia a fost luată de administraţia locală pe baza solicitărilor venite de la . După cum a precizat primarul Sectorului lucrările de reabilitare termică vor fi plătite, iniţial, de administraţia locală banii urmând să fie . Lucrarile de reabilitare termica s-au oprit temporar în Sectorul 4. Sectorul al Capitalei urmeaza sa fie reabilitate termic în. Primarul Sectorului Daniel Baluta, a publicat pe site-ul personal lista cu toate cele de de blocuri care vor intra, incepand cu luna martie, . Atât ajunge să plătească pentru reabilitarea termică fiecare locatar al unui apartament. Sectorul alte aflandu-se in acest moment in. Totul despre reabilitarea termica a blocurilor din Sectorul 4.

Pana in prezent, Primaria Sectorului a finalizat izolarea termica la 8blocuri,. In sectorul suma platita de catre Asociatia de Proprietari . Primarul sectorului a precizat ca reabilitarea termica va fi platita initial de administrația locala, banii urmând sa fie recuperați de la locatari in termen de zece . Programul de reabilitare termică în Sectorul continuă și în perioada. Primarul sectorului a precizat ca reabilitarea termica va fi platita initial de administratia locala, banii urmand sa fie recuperati de la locatari in . Primaria Sectorului a Capitalei va izola termic de sase ori mai putine blocuri decat a . Reabilitarea termică a blocurilor comuniste reprezintă o mană cerească și. Primăria Sector a anunțat că organizează o . La începutul lunii martie 201 va debuta reabilitarea termică, a declarat primarul sectorului Daniel Băluță. Primăria Sectorului şi-a achiziţionat recent un consultant în programul de reabilitare termică pe care îl plăteşte cu aproape 5euro pe zi.


Primarul Sectorului Daniel Baluta, a trimis somaţii catre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare