vineri, 25 ianuarie 2019

Primaria capitalei

Acum zile - Monitorul Oficial al municipiului Bucureşti Procese pe Rol procese - dosare pe rol, în care Primăria Capitalei este parte Legea nr. Primăria Municipiului Bucureşti, Bucharest, Romania. Pagina oficiala a Primăriei Municipiului Bucureşti.

Aveti afisate mai jos toate sesizarile pentru primaria Bucuresti - PMB. Vlad Tepes, omul primului document cunoscut, care atesta existenta capitalei noastre la . Decizie RADICALĂ a primăriei Capitalei: A reziliat un contract de amploare. Planurile pentru Primăria Capitalei date peste cap de o decizie CCR.

Primăria Municipiului București constituie structura funcțională cu activitate permanentă. Primarul General al capitalei și totodată conducătorul primăriei este . Acum zile - Până începe marea asfaltare în capitală, străzile fac pagubă în buzunarul şoferilor. Pe multe dintre ele au apărut zeci de gropi, iar manevrele .

Primaria Capitalei vrea sa infiinteze firme proprii pentru energie, iluminat public, publicitate, paza, parcari, spitale si dispecerat de taxi. Dupa ani de santier si cheltuieli de de milioane de euro cu renovarea si chiria, Primaria Capitalei s-a intors in vechiul sediu de la . Primăria Capitalei vrea să înfiinţeze o societate comercială pe acţiuni care să se ocupe de dispecerizarea activităţii de transport de persoane în . Primarul General al Municipiului Bucureşti, Consiliul General şi Direcţiile de specialitate din cadrul administraţiei locale a Capitalei s-au întors . Consiliul General al Municipiului Bucuresti si-a dat deja acordul ca Primaria Capitalei sa-si infiinteze o firma pentru constructia de locuinte. Scene incredibile s-au petrecut ieri, în centrul Bucureştiului, lângă parcul Cişmigiu şi în apropierea Primăriei Capitalei: din cauza încălzirii bruşte, o cantitate . Consiliul General al Municipiului Bucureşti a decis să lanseze un concurs pentru desemnarea unui logo al Capitalei. La Primăria Capitalei a fost convocat, miercuri, Comandamentul pentru curățenia de primăvară.


Consilierii generali ai Capitalei au fost de acor marți, cu înființarea funcției de administrator public la nivelul municipiului București, . Acum zile - Sistemul de semaforizare din Capitală, care a costat o avere Municipalitatea, nu mai funcţionază. Jumătate din senzorii montaţi pe străzi sunt .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare